Film in opdracht

Van idee naar een krachtige boodschap die raakt.

We worden overspoeld door video’s en dat is niet zo gek. Bewegend beeld is bij uitstek geschikt om je complexe boodschap te vereenvoudigen en op een krachtige manier te vertellen. 

 

Heb je een film nodig om je klanten of collega's te verrassen, een belangrijke boodschap over te brengen of nieuwe leden te werven? Studio Bosmann maakt films voor presentaties, kwartaalupdates van directies, hybride overleggen, webinars, productlanceringen, TED Talks, maar ook onboardingfilms, brandfilms en eventfilms.

 

Interviewvorm

Een veelgevraagde vorm bij Studio Bosmann is het maken van films door middel van interviews. Onze filmmakers duiken graag diep in elk onderwerp, waardoor de interviewvorm perfect past bij onze vaardigheden. We kunnen goed levelen met de geïnterviewde en denken inhoudelijk mee over de vragen om de boodschap zo scherp mogelijk over te brengen.

 

Heb je een film nodig en ben je op zoek naar vorm en kwaliteit? Wij denken met je mee en helpen je graag.

JPEG 111828248958

Meer weten? We komen graag vrijblijvend kennismaken.

Contact met Studio Bosmann
Tijdens het vele thuiswerken i.v.m. de Corona-pandemie zijn wij op zoek gegaan naar een goede manier van verbinden met onze medewerkers. Door gebruik te maken van vlotte filmpjes konden we dit o.a. bereiken. Pascal zijn stijl is prettig en van deze tijd. Daarnaast is hij een professional en levert vakwerk. Niet voor niets is Pascal vervolgens voor vele collega’s van mij verder aan de slag gegaan. Immers, goed vakmanschap gaat als een lopend vuurtje…
Igno Schings - Directeur Inkomen Collectief NN